Skip to content

Helly Hansen maakt al ruim 140 jaar professionele producten om mensen zich levend te laten voelen, en te beschermen tegen alle weercondities.

Het begon allemaal in 1877 toen kapitein Helly Juell Hansen een manier vond om zijn bemanning beter te beschermen tegen de heftige Noorse elementen. 

Hierna begonnen kapitein Hansen en zijn vrouw Margarethe een bedrijf dat grove linnen liet weken in lijnzaadolie, om de eerste waterbestendige oliejassen ter wereld te produceren. Hun waterproof gear was een groot succes. Al snel volgden er broeken en andere kledingstukken; ‘A legend was born’.

Sinds 2016 is de collectie uitgebreid met (kinder)eyewear. De gekozen materialen in de collectie zijn Swiss TR90, Acetaat, Stainless Steel & Titanium. De eyewear collectie is door zijn ingetogen stijl perfect te combineren met bijna elke outfit.

SELECTEER CATEGORIE

AFSPRAAK MAKEN

    x

    Neem, in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming, even de tijd om de voorwaarden voor het gebruik van onze services te lezen. Onze voorwaarden beschrijven onder andere hoe we gegevens gebruiken.